Kunststof Picknickset Lyon met leuning - Milieuvriendelijk en onderhoudsvrij

Nog %1 beschikbaar
Deze picknicktafel bestaat uit 2 banken en een tafel. De banken zijn onderling verbonden met balken. De achterste staanders staan onder een hoek van 1…
Vanaf € 1.184,00

Beschrijving

Picknicktafel uit massieve gerecycleerde kunststof, in de massa gekleurd.

De picknicktafel met lage instap, bestaat uit één tafel en twee zitbanken met rugleuning. De 3 elementen zijn onderaan met elkaar verbonden door twee dwarsbalken van 4 x 12 x 180 cm.       

De twee tafelvoeten en vier bankvoeten bestaan uit planken van 5 x 12 cm; de staanders staan telkens in een hoek van 15°.                                        

Elk zitvlak bestaat uit 3 planken van 4 x 12 x 180 cm die elk individueel verstevigd zijn met een verzonken metalen profiel aan de onderzijde. De twee rugleuningen bestaan elk uit 2 planken van 4 x 12 x 180 cm.

Het tafelblad bestaat uit 5 planken van 4 x 12 x 180 cm, waarvan de buitenste 2 planken individueel verstevigd zijn met verzonken gegalvaniseerde platstrips aan de onderzijde en waarvan de middelste plank verstevigd is met een verzonken gegalvaniseerd T-profiel aan de onderzijde. In het midden en aan de twee zijkanten van het tafelblad zijn langs de onderkant  drie gegalvaniseerde verbindingsstrips geschroefd die de planken onderling met elkaar verbinden. 

Zowel de planken van het tafelblad als die van de zitvlakken zijn langs boven op de voeten geschroefd met verzonken schroeven.


Afmetingen

Totale breedte: +/- 220 cm

Totale lengte: +/- 180 cm

Hoogte tafelblad: +/- 72 cm

Breedte tafelblad: +/- 62 cm

Lengte tafelblad: +/- 180 cm

Hoogte zitvlak: +/- 43 cm

Breedte zitvlak: +/- 37 cm

Lengte zitvlak: +/- 180 cm


Gewicht

230 kg


Eigenschappen

De picknicktafel is gemaakt uit gerecycleerd plastic en is:

  • onderhoudsvrij
  • weerbestendig
  • recycleerbaar
  • rotvrij
  • graffitibestendig
  • splintervrij
Meer informatie
Fabrikant Govaplast
Gewicht (kg) 230.000000
Leuning Ja
Verankeringspunten 4 verankeringspunten
Verankering Inbegrepen Nee (Niet verplicht om te verankeren)
Garantie 2 jaar

Vragen over het Recycling Kunststof materiaal

Indien één van uw vragen hier niet beantwoord wordt kunt u die altijd per mail of telefonisch aan ons stellen.

Kunststof Producten

Het materiaal is sterk en duurzaam. Het zal niet breken of splinteren en het is onderhoudsvrij. Verven of lakken is dus niet nodig.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green) en Beige (Sand Beige). Tevens zijn een groot deel van de producten verkrijgbaar in BiColors.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Donkergrijs (Ash Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green), Donkerbeige (Atlas Beige) en Beige (Sand Beige).

BiColor kleuren zijn opgebouwd uit zwart en de BiColor kleur. Zo heb je BiColor Grijs (Zwart/Grijs) BiColor Bruin (Zwart/Bruin), BiColor Groen (Zwart/Groen) en BiColor Beige (Zwart/Beige).

Garantie

Op de profielen krijgt u minimaal 10 jaar garantie, op het overige materiaal krijgt u 2 jaar garantie.

Retourneren

Alle producten worden op maat gemaakt, daarom is het niet mogelijk om de producten terug te sturen.

Transport & Levering

Na betaling is het leveren afhankelijk van het product en de hoeveelheid. Gemiddeld zullen de producten 4 werkweken na bestelling geleverd worden.

Ja, dit kan. Afhalen kan in Alken (B), Opglabbeek(B) of Dilzen(B). Dit is afhankelijk van de bestelling en zullen wij aangeven wanneer de producten gereed staan om op te halen. Ophalen van de producten is gratis.

Copyright © ROS. All rights reserved.