Kunststof Picknickset Oslo - Milieuvriendelijk en onderhoudsvrij

Nog %1 beschikbaar
Deze picknicktafel bestaat uit twee tafelpoten van 5 x 12 cm. Hierop worden 2 zitvlakken en een tafelblad gemonteerd. Het zitvlak bestaat uit 2 planke…
Vanaf € 794,00

Beschrijving

Picknicktafel uit massieve gerecycleerde kunststof, in de massa gekleurd.

De picknicktafel bestaat uit twee tafelpoten in A-vorm gemaakt  uit balken van 5 x 12 cm. Daarop worden een tafelblad en twee zitvlakken gemonteerd.

Elk zitvlak bestaat uit 2 planken van 4 x 12 x 180 cm die beiden individueel verstevigd zijn met een verzonken metalen profiel aan de onderzijde. Het tafelblad bestaat uit 5 planken van 4 x 12 x 180 cm, waarvan de buitenste 2 planken individueel verstevigd zijn met verzonken gegalvaniseerde platstrips aan de onderzijde en waarvan de middelste plank verstevigd is met een verzonken gegalvaniseerd T-profiel aan de onderzijde. In het midden en aan de twee zijkanten van het tafelblad zijn langs de onderkant  drie gegalvaniseerde verbindingsstrips geschroefd die de planken onderling met elkaar verbinden.  Een verstevigingsbalk van 5 x 12 cm verbindt de twee tafelpoten in A-vorm.


Afmetingen

Totale breedte: +/- 140 cm

Totale lengte: +/- 180 cm

Hoogte tafelblad: +/- 76 cm

Breedte tafelblad: +/- 63 cm

Lengte tafelblad: +/- 180 cm

Hoogte zitvlak: +/- 46 cm

Breedte zitvlak: +/- 25 cm

Lengte zitvlak: +/- 180 cm


Verankering in of op verharde ondergrond

De picknicktafel staat los, maar kan aan de bodem verankerd worden met vier oogschroeven, hulsmoeren en draadstangen M10 (door de schroefogen) die onderaan de poten bevestigd worden.


Voordelen

  • 100% plastic afval
  • Onderhoudsvrij
  • In de kern gekleurd
  • Graffiti makkelijk verwijderbaar
  • Weerbestendig
  • Rotvrij
  • Splintervrij
  • Helemaal recycleerbaar
Meer informatie
Fabrikant Govaplast
Gewicht (kg) 154.000000
Leuning Nee
Verankeringspunten 4 verankeringspunten
Verankering Inbegrepen Nee (Niet verplicht om te verankeren)
Garantie 2 jaar

Vragen over het Recycling Kunststof materiaal

Indien één van uw vragen hier niet beantwoord wordt kunt u die altijd per mail of telefonisch aan ons stellen.

Kunststof Producten

Het materiaal is sterk en duurzaam. Het zal niet breken of splinteren en het is onderhoudsvrij. Verven of lakken is dus niet nodig.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green) en Beige (Sand Beige). Tevens zijn een groot deel van de producten verkrijgbaar in BiColors.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Donkergrijs (Ash Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green), Donkerbeige (Atlas Beige) en Beige (Sand Beige).

BiColor kleuren zijn opgebouwd uit zwart en de BiColor kleur. Zo heb je BiColor Grijs (Zwart/Grijs) BiColor Bruin (Zwart/Bruin), BiColor Groen (Zwart/Groen) en BiColor Beige (Zwart/Beige).

Garantie

Op de profielen krijgt u minimaal 10 jaar garantie, op het overige materiaal krijgt u 2 jaar garantie.

Retourneren

Alle producten worden op maat gemaakt, daarom is het niet mogelijk om de producten terug te sturen.

Transport & Levering

Na betaling is het leveren afhankelijk van het product en de hoeveelheid. Gemiddeld zullen de producten 4 werkweken na bestelling geleverd worden.

Ja, dit kan. Afhalen kan in Alken (B), Opglabbeek(B) of Dilzen(B). Dit is afhankelijk van de bestelling en zullen wij aangeven wanneer de producten gereed staan om op te halen. Ophalen van de producten is gratis.

Copyright © ROS. All rights reserved.