Kunststof Picknicktafel Oslo Campus - Milieuvriendelijk en onderhoudsvrij

Nog %1 beschikbaar
De kunststof picknicktafel Campus heeft een 15 cm breder tafelblad dan de standaard Oslo picknicktafel.
Vanaf € 887,00

Beschrijving

Picknicktafel met extra breed tafelblad uit massieve gerecycleerde kunststof, in de massa gekleurd.

De picknicktafel bestaat uit twee tafelpoten in A-vorm gemaakt  uit balken van 5 x 12 cm. Daarop worden een tafelblad en twee zitvlakken gemonteerd.

Elk zitvlak bestaat uit 2 planken van 4 x 12 x 180 cm die beiden individueel verstevigd zijn met een verzonken metalen profiel aan de onderzijde. Het tafelblad bestaat uit 5 planken van 4 x 15 x 180 cm, waarvan de buitenste 2 planken individueel verstevigd zijn met verzonken gegalvaniseerde platstrips aan de onderzijde en waarvan de middelste plank verstevigd is met een verzonken gegalvaniseerd T-profiel aan de onderzijde. In het midden en aan de twee zijkanten van het tafelblad zijn langs de onderkant  drie gegalvaniseerde verbindingsstrips geschroefd die de planken onderling met elkaar verbinden.  Door het gebruik van 5 brede planken voor het tafelblad, is de tafel breder dan standaard en biedt voldoende plaats voor laptops en boeken wanneer er aan de tafel gewerkt en gestudeerd wordt. Een verstevigingsbalk van 5 x 12 cm verbindt de twee tafelpoten in A-vorm.

 

Afmetingen

Totale breedte: +/- 170 cm

Totale lengte: +/- 180 cm

Hoogte tafelblad: +/- 76 cm

Breedte tafelblad: +/- 78 cm

Lengte tafelblad: +/- 180 cm

Hoogte zitvlak: +/- 46 cm

Breedte zitvlak: +/- 25 cm

Lengte zitvlak: +/- 180 cm

 

Gewicht

180 kg

 

Materiaal

De planken en balken zijn massief, voor 100% vervaardigd uit gerecycleerde kunststof van hoge kwaliteit (PE en PP) en ze zijn in de massa gekleurd. Het oppervlak is knoestvrij, egaal van kleur en vertoont een generfde, licht glanzende structuur.

 

Eigenschappen

De picknicktafel is gemaakt uit gerecycleerd plastic en is:

  • onderhoudsvrij
  • weerbestendig
  • recycleerbaar
  • rotvrij
  • graffitibestendig
  • splintervrij

 

Kleuren

Het materiaal is beschikbaar in de kleuren grijs, zwart, bruin, beige en groen.

Een bi-color uitvoering is beschikbaar waarbij de pootconstructie in de zwarte kleur en tafelblad en zitvlakken in een andere kleur worden voorzien.

 

 

 

 

Verankering in of op verharde ondergrond

De picknicktafel staat los, maar kan aan de bodem verankerd worden met vier oogschroeven, hulsmoeren en draadstangen M10 (door de schroefogen) die onderaan de poten bevestigd worden.

Meer informatie
Fabrikant Govaplast
Gewicht (kg) 180.000000
Leuning Nee
Verankeringspunten 4 verankeringspunten
Verankering Inbegrepen Nee (Niet verplicht om te verankeren)
Garantie 2 jaar

Vragen over het Recycling Kunststof materiaal

Indien één van uw vragen hier niet beantwoord wordt kunt u die altijd per mail of telefonisch aan ons stellen.

Kunststof Producten

Het materiaal is sterk en duurzaam. Het zal niet breken of splinteren en het is onderhoudsvrij. Verven of lakken is dus niet nodig.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green) en Beige (Sand Beige). Tevens zijn een groot deel van de producten verkrijgbaar in BiColors.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Donkergrijs (Ash Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green), Donkerbeige (Atlas Beige) en Beige (Sand Beige).

BiColor kleuren zijn opgebouwd uit zwart en de BiColor kleur. Zo heb je BiColor Grijs (Zwart/Grijs) BiColor Bruin (Zwart/Bruin), BiColor Groen (Zwart/Groen) en BiColor Beige (Zwart/Beige).

Garantie

Op de profielen krijgt u minimaal 10 jaar garantie, op het overige materiaal krijgt u 2 jaar garantie.

Retourneren

Alle producten worden op maat gemaakt, daarom is het niet mogelijk om de producten terug te sturen.

Transport & Levering

Na betaling is het leveren afhankelijk van het product en de hoeveelheid. Gemiddeld zullen de producten 4 werkweken na bestelling geleverd worden.

Ja, dit kan. Afhalen kan in Alken (B), Opglabbeek(B) of Dilzen(B). Dit is afhankelijk van de bestelling en zullen wij aangeven wanneer de producten gereed staan om op te halen. Ophalen van de producten is gratis.

Copyright © ROS. All rights reserved.