Tafel London

Nog %1 beschikbaar
Vanaf € 508,00

Beschrijving

De tafel bestaat uit 2 tafelvoeten met daarop een tafelblad gemonteerd. De tafelvoeten bestaan uit verticale balken van 8 x 8 cm, met daartussen boven en onder dwarsbalken van 4 x 12 cm. Beide tafelvoeten zijn onderaan onderling met elkaar verbonden d.m.v. een dwarsbalk van 4 x 12 cm. Het tafelblad bestaat uit 5 planken van 4 x 12 x 180 cm, waarvan de 2 buitenste planken individueel verstevigd zijn met verzonken gegalvaniseerde platstrips aan de onderzijde en waarvan de middelste plank verstevigd is met een verzonken gegalvaniseerd T-profiel aan de onderzijde. In het midden en aan de twee zijkanten van het tafelblad zijn langs de onderkant metalen verbindingstrips geschroefd die de planken onderling met elkaar verbinden.

 

Afmetingen

Totale breedte: +/- 64 cm

Totale lengte: +/- 180 cm

Hoogte tafelblad: +/- 74 cm

Vrije ruimte tussen de poten: +/- 102 cm

 

Gewicht

95 kg


Eigenschappen

De picknicktafel is gemaakt uit gerecycleerd plastic en is:

  • onderhoudsvrij
  • weerbestendig
  • recycleerbaar
  • rotvrij
  • graffitibestendig
  • splintervrij

Verankering in of op verharde ondergrond

De tafel staat los, maar kan aan de bodem verankerd worden met 2 verankeringssets bestaande uit dopmoeren, draadstangen M12, zeskantmoeren en sluitringen.

 

Meer informatie
Fabrikant Govaplast
Verankeringspunten 2 verankeringspunten
Verankering Inbegrepen Nee (Niet verplicht om te verankeren)
Garantie 2 jaar

Vragen over het Recycling Kunststof materiaal

Indien één van uw vragen hier niet beantwoord wordt kunt u die altijd per mail of telefonisch aan ons stellen.

Kunststof Producten

Het materiaal is sterk en duurzaam. Het zal niet breken of splinteren en het is onderhoudsvrij. Verven of lakken is dus niet nodig.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green) en Beige (Sand Beige). Tevens zijn een groot deel van de producten verkrijgbaar in BiColors.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Donkergrijs (Ash Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green), Donkerbeige (Atlas Beige) en Beige (Sand Beige).

BiColor kleuren zijn opgebouwd uit zwart en de BiColor kleur. Zo heb je BiColor Grijs (Zwart/Grijs) BiColor Bruin (Zwart/Bruin), BiColor Groen (Zwart/Groen) en BiColor Beige (Zwart/Beige).

Garantie

Op de profielen krijgt u minimaal 10 jaar garantie, op het overige materiaal krijgt u 2 jaar garantie.

Retourneren

Alle producten worden op maat gemaakt, daarom is het niet mogelijk om de producten terug te sturen.

Transport & Levering

Na betaling is het leveren afhankelijk van het product en de hoeveelheid. Gemiddeld zullen de producten 4 werkweken na bestelling geleverd worden.

Ja, dit kan. Afhalen kan in Alken (B), Opglabbeek(B) of Dilzen(B). Dit is afhankelijk van de bestelling en zullen wij aangeven wanneer de producten gereed staan om op te halen. Ophalen van de producten is gratis.

Copyright © ROS. All rights reserved.