Recycling Kunststof Zitbank Avenue zonder leuning - Kleurvast en Splintervrij

Nog %1 beschikbaar
Deze zitbank zonder leuning bestaat uit 5 planken die onder een hoek van 45 graden aangesloten zijn op de voet. De onderlinge afstand bedraagt 25 mm.B…
Vanaf € 1.448,00

Beschrijving

Zitbank met of zonder leuning, uit massieve gerecycleerde kunststof, in de massa gekleurd, afgewerkt met roestvrij staal.

Het zitvlak van de bank bestaat uit 5 planken van 6 x 12 x 180 cm die op de uiteinden onder een hoek van 45° met de bankpoten verbonden zijn door middel van 3 mm dikke platen uit geborsteld RVS. De onderlinge afstand tussen de planken bedraagt 25 mm.

In het midden van de bank is aan de onderkant een metalen verbindingstrip geschroefd die de planken onderling met elkaar verbindt en op de juiste onderlinge afstand van elkaar houdt.

De bankpoten bestaan ook uit 5 planken van 6 x 12 cm en ze zijn onderaan bevestigd op een geplooide voetplaat uit geborsteld 3 mm dik RVS.

De optionele rugleuning bestaat uit een horizontale plank die op beide uiteinden onder een hoek van 45° met twee verticale planken verbonden is door middel van 3 mm dikke platen uit geborsteld RVS.


Afmetingen

Totale breedte: +/- 40 cm

Totale breedte inclusief rugleuning: +/- 49 cm

Totale lengte: +/- 180 cm

Totale hoogte: +/- 46 cm

Totale hoogte inclusief rugleuning: +/- 71 cm

Zithoogte: +/- 46 cm

 

Gewicht

90 kg / zitbank

112 kg / zitbank inclusief leuning

 

Materiaal

De zitplanken en bankvoeten zijn massief, voor 100% vervaardigd uit gerecycleerde kunststof van hoge kwaliteit (PE en PP) en ze zijn in de massa gekleurd. Het oppervlak is knoestvrij, egaal van kleur en vertoont een generfde, licht glanzende structuur.

De verbindingselementen zijn gemaakt uit geborsteld roestvrij staal.

 

Eigenschappen

De zitbank is gemaakt uit gerecycleerd plastic en is:

  • onderhoudsvrij
  • weerbestendig
  • recycleerbaar
  • rotvrij
  • graffitibestendig
  • splintervrij

Kleuren

De bank is beschikbaar in de kleur zwart.

 

Verankering in of op verharde ondergrond

De zitbank moet aan de bodem verankerd worden door middel van draadstangen. De voetplaten zijn hiervoor voorzien van een lip met gat.

Meer informatie
Fabrikant Govaplast
Gewicht (kg) 90.000000
Lengte (cm) 180
Breedte (cm) 40
Hoogte (cm) 46
Leuning Nee
Verankeringspunten 2 verankeringspunten
Verankering Inbegrepen Ja (Verplicht om te verankeren)
Garantie 2 jaar

Vragen over het Recycling Kunststof materiaal

Indien één van uw vragen hier niet beantwoord wordt kunt u die altijd per mail of telefonisch aan ons stellen.

Kunststof Producten

Het materiaal is sterk en duurzaam. Het zal niet breken of splinteren en het is onderhoudsvrij. Verven of lakken is dus niet nodig.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green) en Beige (Sand Beige). Tevens zijn een groot deel van de producten verkrijgbaar in BiColors.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Donkergrijs (Ash Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green), Donkerbeige (Atlas Beige) en Beige (Sand Beige).

BiColor kleuren zijn opgebouwd uit zwart en de BiColor kleur. Zo heb je BiColor Grijs (Zwart/Grijs) BiColor Bruin (Zwart/Bruin), BiColor Groen (Zwart/Groen) en BiColor Beige (Zwart/Beige).

Garantie

Op de profielen krijgt u minimaal 10 jaar garantie, op het overige materiaal krijgt u 2 jaar garantie.

Retourneren

Alle producten worden op maat gemaakt, daarom is het niet mogelijk om de producten terug te sturen.

Transport & Levering

Na betaling is het leveren afhankelijk van het product en de hoeveelheid. Gemiddeld zullen de producten 4 werkweken na bestelling geleverd worden.

Ja, dit kan. Afhalen kan in Alken (B), Opglabbeek(B) of Dilzen(B). Dit is afhankelijk van de bestelling en zullen wij aangeven wanneer de producten gereed staan om op te halen. Ophalen van de producten is gratis.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © ROS. All rights reserved.