Recycling Kunststof Zitbank Bonn met leuning - Kleurvast en Splintervrij

Nog %1 beschikbaar
De bank heeft een zitvlak bestaande uit 3 planken van 4 x 12 cm die gemonteerd worden op 2 bankvoeten.
Afmetingen : 180 cm
Gewicht : 50 kg
Vanaf € 420,00

De Bonn zitbank is een park of stadsbank die perfect thuis past in elke omgeving. ze is tegelijk klassiek – een ouderwetse, degelijke zitbank – en hedendaags – met vloeiende lijnen en een minimalistisch design.

Het voordeel van de kunststof bank is dat hij volledig onderhoudsvrij is. De planken zijn splinter- en rotvrij. Bovendien is de bank waterafstotend. Je zal dus nooit op een nat zitvlak moeten plaats nemen. 

De Bonn uitvoering is te verkrijgen in 5 verschillende kleuren (Andes Green, Quartz Brown, Ural Black, Sand Beige, Mineral Grey)

De bank heeft een zitvlak bestaande uit 3 planken van 4 x 12 cm die gemonteerd worden op 2 bankvoeten. Bovendien zijn de bankplanken voorzien van een stalen strip waardoor ze niet kunnen doorbuigen. 

Bicolor producten hebben altijd zwarte voeten.

Meer informatie
Fabrikant Govaplast
Gewicht (kg) 83.000000
Lengte (cm) 180
Breedte (cm) 62
Hoogte (cm) 78
Leuning Ja
Verankeringspunten 2 verankeringspunten
Verankering Inbegrepen Nee (Niet verplicht om te verankeren)
Garantie 2 jaar

Vragen over het Recycling Kunststof materiaal

Indien één van uw vragen hier niet beantwoord wordt kunt u die altijd per mail of telefonisch aan ons stellen.

Kunststof Producten

Het materiaal is sterk en duurzaam. Het zal niet breken of splinteren en het is onderhoudsvrij. Verven of lakken is dus niet nodig.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green) en Beige (Sand Beige). Tevens zijn een groot deel van de producten verkrijgbaar in BiColors.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Donkergrijs (Ash Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green), Donkerbeige (Atlas Beige) en Beige (Sand Beige).

BiColor kleuren zijn opgebouwd uit zwart en de BiColor kleur. Zo heb je BiColor Grijs (Zwart/Grijs) BiColor Bruin (Zwart/Bruin), BiColor Groen (Zwart/Groen) en BiColor Beige (Zwart/Beige).

Garantie

Op de profielen krijgt u minimaal 10 jaar garantie, op het overige materiaal krijgt u 2 jaar garantie.

Retourneren

Alle producten worden op maat gemaakt, daarom is het niet mogelijk om de producten terug te sturen.

Transport & Levering

Na betaling is het leveren afhankelijk van het product en de hoeveelheid. Gemiddeld zullen de producten 4 werkweken na bestelling geleverd worden.

Ja, dit kan. Afhalen kan in Alken (B), Opglabbeek(B) of Dilzen(B). Dit is afhankelijk van de bestelling en zullen wij aangeven wanneer de producten gereed staan om op te halen. Ophalen van de producten is gratis.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © ROS. All rights reserved.