Recycling Kunststof Zitbank Canvas 30° zonder leuning - Kleurvast en Splintervrij

Nog %1 beschikbaar
Deze bank bestaat uit 5 gebogen planken van 4 x 12 x 180 cm die rusten op 2 uitsparingen op de 2 zwarte bankvoeten. De planken hebben een verbuiging v…
Vanaf € 489,00

Beschrijving

De bank zonder leuning  bestaat uit 2 bankvoeten met bovenaan uitsparingen waarin 5 gebogen planken van 4 x 12 x 180 cm passen, zodat ze in de bankvoeten verzonken liggen. De zwarte kunststof bankvoeten zijn uit één stuk gevormd, ze hebben een strakke en hoekige vormgeving. Het zitvlak bestaat uit 5 planken die op hun kant in de voeten geplaatst zijn, met een onderlinge afstand van 30 mm. De planken vormen een kromming waardoor de bankvoeten onder een hoek van 30° tegenover elkaar op het grondvlak staan.

In het midden van de bank is aan de onderkant een metalen verbindingstrip geschroefd die de planken onderling met elkaar verbindt en op de juiste onderlinge afstand van elkaar houdt.

Als 2 of meerdere banken Canvas tegen elkaar geplaatst worden, kunnen verschillende configuraties gevormd worden (halve cirkel, hele cirkel, S-vorm).

 

Afmetingen

Totale breedte: +/- 49 cm

Zitdiepte: +/- 40 cm

Totale lengte: +/- 192 cm

Totale hoogte: +/- 45 cm

Zithoogte: +/- 45 cm

 

Gewicht

61 kg


Eigenschappen

De zitbank is gemaakt uit gerecycleerd plastic en is:

  • onderhoudsvrij
  • weerbestendig
  • recycleerbaar
  • rotvrij
  • graffitibestendig
  • splintervrij

Verankering in of op verharde ondergrond

De zitbank moet aan de bodem verankerd worden met 2 verankeringssets bestaande uit draadstangen en hulsmoeren.

 

Meer informatie
Fabrikant Govaplast
Gewicht (kg) 60.000000
Lengte (cm) 194
Breedte (cm) 49
Hoogte (cm) 45
Leuning Nee
Verankeringspunten 2 verankeringspunten
Verankering Inbegrepen Ja (Verplicht om te verankeren)
Garantie 2 jaar

Vragen over het Recycling Kunststof materiaal

Indien één van uw vragen hier niet beantwoord wordt kunt u die altijd per mail of telefonisch aan ons stellen.

Kunststof Producten

Het materiaal is sterk en duurzaam. Het zal niet breken of splinteren en het is onderhoudsvrij. Verven of lakken is dus niet nodig.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green) en Beige (Sand Beige). Tevens zijn een groot deel van de producten verkrijgbaar in BiColors.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Donkergrijs (Ash Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green), Donkerbeige (Atlas Beige) en Beige (Sand Beige).

BiColor kleuren zijn opgebouwd uit zwart en de BiColor kleur. Zo heb je BiColor Grijs (Zwart/Grijs) BiColor Bruin (Zwart/Bruin), BiColor Groen (Zwart/Groen) en BiColor Beige (Zwart/Beige).

Garantie

Op de profielen krijgt u minimaal 10 jaar garantie, op het overige materiaal krijgt u 2 jaar garantie.

Retourneren

Alle producten worden op maat gemaakt, daarom is het niet mogelijk om de producten terug te sturen.

Transport & Levering

Na betaling is het leveren afhankelijk van het product en de hoeveelheid. Gemiddeld zullen de producten 4 werkweken na bestelling geleverd worden.

Ja, dit kan. Afhalen kan in Alken (B), Opglabbeek(B) of Dilzen(B). Dit is afhankelijk van de bestelling en zullen wij aangeven wanneer de producten gereed staan om op te halen. Ophalen van de producten is gratis.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © ROS. All rights reserved.