Recycling Kunststof Zitbank London 4 met leuning - Kleurvast en Splintervrij

Nog %1 beschikbaar
Vierkante bank opgebouwd uit 4 zitvlakken bestaande uit 3 planken van 4 x 12 cm. De zitvlakken zijn onder een hoek van 45 graden gezaagd, zodat een vi…
Vanaf € 1.332,00

Beschrijving

Vierkante zitbank met leuning, uit massieve gerecycleerde kunststof, in de massa gekleurd.

De bank bestaat uit 4 zitvlakken en 4 leuningen. Er zijn 4 bankvoeten in de hoeken waarop 4 zitbanken in verstek gemonteerd worden. De voeten bestaan uit verticale balken van 8 x 8 cm en een langere balk van 10 x 10 cm met daartussen onderaan een dwarsbalk van 4 x 12 cm en bovenaan een dwarsbalk van 8 x 8 cm. De zitvlakken, onder een hoek van 45° gezaagd, bestaan uit 3 planken van 4 x 12 cm.

De middelste plank van elk zitvlak is aan de onderzijde verstevigd met een verzonken gegalvaniseerd T-profiel. De buitenste planken zijn niet extra verstevigd. Aan de onderkant van het zitvlak zijn op twee plaatsen verbindingstrips geschroefd die de planken onderling met elkaar verbinden.

De 4 leuningen bestaan elk uit 2 planken van 4 x 12 cm. De balken waartegen de leuningen geschroefd zijn, zijn zodanig gezaagd dat de leuning onder een hoek van +/- 10° staat.

 

Afmetingen

Totale breedte: +/- 180 cm

Totale lengte: +/- 180 cm

(opening +/- 102 x 102 cm)

Totale hoogte inclusief rugleuning: +/- 84 cm

Zithoogte: +/- 43 cm

 

Gewicht

225 kg

 

Materiaal

De planken en bankvoeten zijn massief, voor 100% vervaardigd uit gerecycleerde kunststof van hoge kwaliteit (PE en PP) en ze zijn in de massa gekleurd. Het oppervlak is knoestvrij, egaal van kleur en vertoont een generfde, licht glanzende structuur.

 

Eigenschappen

De zitbank is gemaakt uit gerecycleerd plastic en is:

  • onderhoudsvrij
  • weerbestendig
  • recycleerbaar
  • rotvrij
  • graffitibestendig
  • splintervrij

 

Kleuren

De bank is beschikbaar in de kleuren grijs, zwart, bruin, beige en groen.

Er kan ook geopteerd worden voor een bicolor versie waarbij de planken van zitvlak en rugleuning grijs, zwart, bruin of groen zijn en waarbij de bankvoeten in de kleur zwart geleverd worden.

 

Verankering in of op verharde ondergrond

De zitbank moet aan de bodem verankerd worden met 2 verankeringssets bestaande uit draadstangen en hulsmoeren.

Meer informatie
Fabrikant Govaplast
Gewicht (kg) 225.000000
Lengte (cm) 180
Breedte (cm) 180
Hoogte (cm) 77
Leuning Ja
Verankeringspunten 4 verankeringspunten
Verankering Inbegrepen Nee (Niet verplicht om te verankeren)
Garantie 2 jaar

Vragen over het Recycling Kunststof materiaal

Indien één van uw vragen hier niet beantwoord wordt kunt u die altijd per mail of telefonisch aan ons stellen.

Kunststof Producten

Het materiaal is sterk en duurzaam. Het zal niet breken of splinteren en het is onderhoudsvrij. Verven of lakken is dus niet nodig.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green) en Beige (Sand Beige). Tevens zijn een groot deel van de producten verkrijgbaar in BiColors.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Donkergrijs (Ash Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green), Donkerbeige (Atlas Beige) en Beige (Sand Beige).

BiColor kleuren zijn opgebouwd uit zwart en de BiColor kleur. Zo heb je BiColor Grijs (Zwart/Grijs) BiColor Bruin (Zwart/Bruin), BiColor Groen (Zwart/Groen) en BiColor Beige (Zwart/Beige).

Garantie

Op de profielen krijgt u minimaal 10 jaar garantie, op het overige materiaal krijgt u 2 jaar garantie.

Retourneren

Alle producten worden op maat gemaakt, daarom is het niet mogelijk om de producten terug te sturen.

Transport & Levering

Na betaling is het leveren afhankelijk van het product en de hoeveelheid. Gemiddeld zullen de producten 4 werkweken na bestelling geleverd worden.

Ja, dit kan. Afhalen kan in Alken (B), Opglabbeek(B) of Dilzen(B). Dit is afhankelijk van de bestelling en zullen wij aangeven wanneer de producten gereed staan om op te halen. Ophalen van de producten is gratis.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © ROS. All rights reserved.