Ecoboordsteen 5x26x250 Grijs

Voor het aanleggen aanleg van randen etc.. Vervaardigd uit grijze gerecycleerde kuntstof Afmeting : 5 x 26 x 250 cm Dank zij het geringe gewicht van 33 kg per "steen" is het plaatsen een heel stuk lichter dan betonnen boordstenen. Met pen-gat verbinding voor een betere stabiliteit en makkelijkere plaatsing. Dit wordt veel gebruikt bij openbare bowlingbanen en petanquebanen.
€ 48,24
Voor het aanleggen aanleg van randen etc.. Vervaardigd uit grijze gerecycleerde kuntstof Afmeting : 5 x 26 x 250 cm Dank zij het geringe gewicht van 33 kg per "steen" is het plaatsen een heel stuk lichter dan betonnen boordstenen. Met pen-gat verbinding voor een betere stabiliteit en makkelijkere plaatsing. Dit wordt veel gebruikt bij openbare bowlingbanen en petanquebanen. 2% tolerantie op dikte, breedte en lengte
Meer informatie
Fabrikant Govaplast
Gewicht (kg) 33.000000
Aantal per Pallet 30
Lengte (cm) 250
Breedte (cm) 26
Hoogte (cm) 5
Garantie 2 jaar

Vragen over het Recycling Kunststof materiaal

Indien één van uw vragen hier niet beantwoord wordt kunt u die altijd per mail of telefonisch aan ons stellen.

Kunststof Producten

Het materiaal is sterk en duurzaam. Het zal niet breken of splinteren en het is onderhoudsvrij. Verven of lakken is dus niet nodig.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green) en Beige (Sand Beige). Tevens zijn een groot deel van de producten verkrijgbaar in BiColors.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Donkergrijs (Ash Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green), Donkerbeige (Atlas Beige) en Beige (Sand Beige).

BiColor kleuren zijn opgebouwd uit zwart en de BiColor kleur. Zo heb je BiColor Grijs (Zwart/Grijs) BiColor Bruin (Zwart/Bruin), BiColor Groen (Zwart/Groen) en BiColor Beige (Zwart/Beige).

Garantie

Op de profielen krijgt u minimaal 10 jaar garantie, op het overige materiaal krijgt u 2 jaar garantie.

Retourneren

Alle producten worden op maat gemaakt, daarom is het niet mogelijk om de producten terug te sturen.

Transport & Levering

Na betaling is het leveren afhankelijk van het product en de hoeveelheid. Gemiddeld zullen de producten 4 werkweken na bestelling geleverd worden.

Ja, dit kan. Afhalen kan in Alken (B), Opglabbeek(B) of Dilzen(B). Dit is afhankelijk van de bestelling en zullen wij aangeven wanneer de producten gereed staan om op te halen. Ophalen van de producten is gratis.

Copyright © ROS. All rights reserved.