Govawall® plank

Nog %1 beschikbaar
De Govawall® plank is een onderdeel van de Govawall.
Vanaf € 16,74

Details

Afmetingen (cm): 2,8 x 13,8 x 192

Aantal per pallet: 221

Gewicht (kg): 6,8


Omschrijving

Een Govawall-tuinscherm bestaat uit palen en planken van massief gerecycleerd kunststof en aluminium montage- en afwerkingsprofielen. Samen vormen deze elementen een oerdegelijk en stabiel tuinscherm. Govawall is perfect bestand tegen wisselende weersomstandigheden en kan niet rotten. Het laat zich makkelijk installeren en vergt geen onderhoud.

Een tuinscherm moet uiteraard mooi in je tuin geïntegreerd worden. Dankzij de vijf naturelle kleurtinten van Govawall-planken en de natuurlijke uitstraling van het materiaal past Govawall zowel in een minimalistische, strakke tuin als in een landelijke of romantische omgeving. De tuinschermen doen verder wat ze uiteraard horen te doen: ze bieden je absolute privacy en functioneren als geluidsbarrière.

Met de Govawall tuinpoort in aluminium zorg je voor een veilige toegang tot je tuin zonder op privacy te moeten inboeten. Je kiest zelf of het poortje links- ofwel rechtsdraaiend is, in functie van de gewenste openingsrichting.


Waaruit bestaat een 1 Govawall tuinscherm

  • 1 afdekprofiel
  • 12 planken (of 13 planken)
  • 1 verstevigingsplank 
  • 4 verstevigingsprofielen
  • 6 Gova-locks
  • 4 schroeven
  • 2 hoekstukken

Opmerkingen

  • 2% tolerantie op dikte, breedte en lengte
  • toeslag impress: 1,81 € per plank
Meer informatie
Fabrikant Govaplast
Gewicht (kg) 6.800000
Aantal per Pallet 238
Lengte (cm) 192
Breedte (cm) 13,8
Hoogte (cm) 2,8
Garantie 2 jaar
Kleur Ural Black

Vragen over het Recycling Kunststof materiaal

Indien één van uw vragen hier niet beantwoord wordt kunt u die altijd per mail of telefonisch aan ons stellen.

Kunststof Producten

Het materiaal is sterk en duurzaam. Het zal niet breken of splinteren en het is onderhoudsvrij. Verven of lakken is dus niet nodig.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green) en Beige (Sand Beige). Tevens zijn een groot deel van de producten verkrijgbaar in BiColors.

De meeste producten zijn verkrijgbaar in de kleuren : Zwart (Ural Black), Grijs (Mineral Grey), Donkergrijs (Ash Grey), Bruin (Quartz Brown), Groen (Andes Green), Donkerbeige (Atlas Beige) en Beige (Sand Beige).

BiColor kleuren zijn opgebouwd uit zwart en de BiColor kleur. Zo heb je BiColor Grijs (Zwart/Grijs) BiColor Bruin (Zwart/Bruin), BiColor Groen (Zwart/Groen) en BiColor Beige (Zwart/Beige).

Garantie

Op de profielen krijgt u minimaal 10 jaar garantie, op het overige materiaal krijgt u 2 jaar garantie.

Retourneren

Alle producten worden op maat gemaakt, daarom is het niet mogelijk om de producten terug te sturen.

Transport & Levering

Na betaling is het leveren afhankelijk van het product en de hoeveelheid. Gemiddeld zullen de producten 4 werkweken na bestelling geleverd worden.

Ja, dit kan. Afhalen kan in Alken (B), Opglabbeek(B) of Dilzen(B). Dit is afhankelijk van de bestelling en zullen wij aangeven wanneer de producten gereed staan om op te halen. Ophalen van de producten is gratis.

Copyright © ROS. All rights reserved.