Onze Producten

Recycled Outdoor Solutions heeft een ruim assortiment aan 100% gerecycleerde kunststof producten. Al deze artikelen hebben we onderverdeeld in verschillende categorieën: Kunststof meubilair, vlonderplanken, omheiningen, planken, palen, platen en als laatst openbare werken.

Kunststof meubilair is een categorie waarin park- en stadsmeubilair oververtegenwoordigd is. We zien dat gemeenten, overheden en bedrijven steeds vaker kiezen voor onze toepassing in de openbare ruimte. Dit omdat kunststof meubilair geniet van voordelen die niet voorkomen bij conventionele materialen.

De vlonderplanken (Govadeck), en schuttingen (Govawall) zijn gemaakt in België door een van de belangrijkste spelers op de markt van producten uit gerecycleerd plastic, genaamd Govaplast.

Wij bieden een ruim assortiment aan planken, palen, platen en afboordingen voor elke creatieveling. Wanneer u zelf een omheining, steiger, terras of bank wilt maken, bent u in deze categorie op de juiste plek.

Een belangrijke categorie van Reycled Outdoor Solutions is openbare werken. Wij kunnen verschillende producten leveren (zoals anti parkeerpaaltjes) die zeer interessant zijn voor gemeenten en overheden.

Ons assortiment

Copyright © ROS. All rights reserved.