Project De Ijswinckel

Project naam

Locatie

De Ijswinckel

Breda

Voor het straatmeubilair van De Ijswinckel is Recycled Outdoor Solutions ingeschakeld. Er is bij dit project gekeken naar verschillende factoren: het moet duurzaam zijn,  de banken moeten onderhoudsvrij zijn, de Canvas banken moeten makkelijk te verplaatsen zijn, een lange levensduur is een must en het moet passen in zijn omgeving. Met de Canvas bank heeft R.O.S. al deze punten weten te vervullen. 

De Canvas bank is een eenvoudige bank die een rustgevende uitstraling heeft. De parkbank is een van de vele banken uit het Govaplast Street assortiment. Deze is te verkrijgen in verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen (met leuning, zonder leuning en zelfs met een bocht in het zitvlak). 

De Ijswinckel heeft bij deze vestiging gekozen voor een Sand Beige Canvas zitbank met een lengte van 180 cm. Deze past perfect bij de uitstraling van de winkel en geeft de bezoekers de comfortabele zitplek die ze verdienen. 

Wil je meer info over de Canvas banken van Govaplast neem dan contact met het R.O.S. team of neem een kijkje in onze categorieën. Ook voor maatwerk ben je bij Recycled Outdoor Solutions aan het juiste adres. 

Gebruikte producten

Copyright © ROS. All rights reserved.