Project Erasmus MC

Project naam

Locatie

Erasmus MC

Rotterdam

Ook het Erasmus MC in Rotterdam heeft gekozen voor een oplossing die bijdraagt aan een circulaire economie. Recycled Outdoor Solutions is erin geslaagd om het Erasmus MC te voorzien van een oplossing die past bij het huidige tijdperk en tegelijkertijd visueel zeer aantrekkelijk is. Bekijk de foto's hiernaast en trek zelf een conclusie. 

Bij dij project is gekozen om verschillende stijlen met elkaar te mixen, maar tegelijkertijd een geheel te creëren. De Matrix zitbanken die bij de ingang van het gebouw staan vormen samen de ideale plek voor ontspanning of kunnen dienen als "wachtbank". De kleurcombinatie (Sand Beige) past perfect bij de rest van de omgeving. 

Ook is er gekozen voor de Atlantic zitbank (Sand Beige) die niet alleen lekker zit maar ook nog is een echte eyecatcher in de omgeving is. 2 vliegen in een klap dus. 

De 100% gerecycleerde artikelen die door ons verkocht worden genieten van voordelen die niet voorkomen bij hout, beton, metaal of composiet. Denk hierbij aan duurzaam, weerbestendig, onderhoudsvrij, maar bovendien ook super sterk. Elke bank is dus een hufterproof oplossing. 

Gebruikte producten

Copyright © ROS. All rights reserved.