Project Lely Campus Maassluis

Project naam

Locatie

Lely Campus

Maassluis

Via opdrachtgever Lely Campus Maassluis kregen we de opdracht om een hoogwaardig buiten verblijfsruimte  te creëren. De bedoeling: een multifunctioneel op maat gemaakt terras neer te zetten met een grote overkapping waaronder vergaderd kan worden op “verschillende hoogtes” maar ook een lunch genuttigd kan worden of gewoon lekker relaxed de pauze doorbrengen. 

De architect kwam met een plan dat in overleg met Recycled Outdoor Solutions, Govaerts Recycling NV en de klant tot een prachtig duurzaam, innovatief project resulteerde. 


Er is bij dit project gekozen voor heel veel maatwerk. Een overkapping van lamellen, gemaakt van palen en planken van gerecycled kunststof. Van de tafel London werden verschillende types geproduceerd: extra lange tafels, bar tafels en salontafels.  Hierbij werden de banken londen zonder leuning en de op maat gemaakte banken Matrix met leuning geleverd. Als plantenbak werd de Agora geplaatst. Ook werden er speciale opbergkisten gemaakt van de profielen voor het opbergen van kussens. 


Dit is een zeer geslaagd project geweest waarin we kunnen laten zien dat maatwerk voor ons geen enkel probleem is. 


Gebruikte producten

Copyright © ROS. All rights reserved.