Project busstation WST

Project naam

Locatie

Busstation WST

Terneuzen

Door de herinrichting van het busstation Westerscheldetunnel Terneuzen is er nieuw leven in het gebouw geblazen. Provincie Zeeland heeft 2 punten centraal gezet: het moet passen bij de rest van de omgeving maar het moet bovenal hufterproof zijn. Een logische vraag wanneer bijna 600.000 reizigers per jaar in- en uit stappen op dit busstation. 

Er is bij dit project gekozen voor de Bonn zitbank met leuning. De kleur (Miniral Grey en Ural Black) en de vorm van het materiaal sluit perfect aan bij de vloer en de rest van het gebouw. De planken zijn gemaakt van gerecycleerd kunststof en versterkt met stalen profielen. Hierdoor zal de bank niet doorbuigen. 

De Bonn zitbank heeft meerdere voordelen die van belang zijn voor Provincie Zeeland. Zo zijn ze allemaal spinten- en rotvrij. Onderhoud zal dus niet meer nodig zijn. Mocht er alsnog graffiti in het spel komen is dit er gemakkelijk af te wassen. 

We kunnen wel stellen dat project "lekker wachten" absoluut geslaagd is. 

Wij zien dat de zitbank met leuning vaak wordt gecombineerd met de uitvoering zonder leuning. Deze heeft een natuurlijke en rustgevende uitstraling en is ideaal voor kortere rustpauzes. 

Gebruikte producten

Copyright © ROS. All rights reserved.