Modellen

Opzoek naar een nieuwe circulaire oplossing

Om onze klanten te helpen bij het scheiden van afval zijn we opzoek gegaan naar een partner die circulariteit hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien is het belangrijk dat ook de afvalbakken gemaakt zijn van gerecycleerd materiaal  Zo zijn we uiteindelijk bij BinBin uitgekomen. BinBin heeft de perfect afvalbak ontworpen die niet alleen duurzaam is maar ook mooi!

Bekijk ons assortiment

Een afvalbak met een Nederlands paspoort

De circulaire afvalbakken hebben niet alleen een Dutch Desgin maar worden ook gemaakt in Nederland. Ook dit geeft een extra duurzame dimensie aan het product, waarom? Simpel: de afvalbak wordt gemaakt door een in Nederland gevestigde fabriek die aan alle MVO eisen voldoet, bovendien moet hij maar een kleine afstand afleggen om bij jou op de stoep te arriveren. Dit resulteert ook nog is in een snelle levertijd.

kantoor-2
BinBin-materiaal

Materiaal keuze

Recycled Outdoor Solutions (R.O.S.) is sinds 2009 dé specialist op vlak van gerecycleerde kunststof producten. Door een samenwerking met BinBin aan te gaan hebben we ons assortiment weten uit te breiden met producten die niet enkel van kunststof zijn. Omdat wij altijd bewust kiezen voor gerecycleerde producten was het dus van belang dat ook de afvalbakken hier aan voldeden.

De BinBin’s zijn gemaakt van gerecycleerd staal en hebben een deksel van milieuvriendelijk bamboe. Hierdoor zijn ze weinig belastend voor het milieu en zijn de eindproducten ook weer 100% recyclebaar. Een leuk feitje: per drie verkochte bakken wordt een ton CO2 uit de lucht gehaald, 144m2 grond vergroend en 6.800 liter water in de bodem vastgehouden.

Moet mijn organisatie meedoen aan de circulaire transitie?

Wij denken dat dit in het huidige tijdperk niet te vermijden is, zeker als bedrijf of gemeente zou je oog voor het milieu en klimaat moeten hebben. Een van de makkelijkste maar ook effectiefste manieren om jouw impact te minimaliseren is het scheiden van afval. Op deze manier ben je bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen en kan het zelfs bijdragen aan het plezier op het werk. Bovendien zet je een stap richting de toekomst en zal je niet overvallen worden met een onverwachte hoge afvalrekening. De overheid is op progressieve wijze de heffing op restafval jaarlijks aan het verhogen. Wist je dat de kans dat klanten jouw product afnemen drastisch verhoogd wanneer zij weten dat jij bezig bent met een duurzame bedrijfsvoering?

kantoor
Maatwerk-afvalbak

Maar waarom nu de afvalbak van BinBin?

  • Oersterk
  • 100% recyclebaar
  • Circulair
  • Uitneembare tubes met anti-vacuüm-systeem
  • Verrijdbaar, voorzien van zwenkwiel
  • Geïntegreerde handgrepen
  • Productpaspoort op aanvraag

Al deze eigenschappen vormen samen de perfecte afvalbak voor gemeenten, scholen, openbare ruimtes en meest en vooral kantoren. Bovendien is het ook mogelijk om een proefplaatsing aan te vragen!

Vraag proefplaatsing aan