Waarom kiezen onze klanten voor kunststof?

Duurzaamheid speelt steeds vaker een belangrijke rol in onze samenleving. Waarom zou je dan toch kiezen voor een conventionele oplossing? Vaak speelt het prijskaartje hierin een belangrijke rol. Maar is een duurzame oplossing nou altijd veel duurder? Recycled Outdoor Solutions denkt van niet. Waarom? Simpel, kunststof heeft veel voordelen: het onderhoudsvrije aspect en de levensduur spelen hierin een belangrijk rol. Er kan hierin dus genoeg tijd en geld bespaard worden. Ideaal voor gemeenten!

 

Door de toenemende populariteit naar kunststof producten wordt er steeds meer tijd gestoken in het design en de kwaliteit van het meubilair. Dit resulteert in een ruim assortiment. Zo zijn er nog veel meer voordelen, wij laten ze graag aan je zien.

Duurzaam

Duurzaam

Duurzaamheid is niet langer een kwestie van voorkeur. Het kan veel meer voordelen hebben voor jouw bedrijf of gemeente

Wist je dat de kans dat klanten jouw product afnemen drastisch verhoogd wanneer zij weten dat jij bezig bent met een duurzame bedrijfsvoering?

Bedrijven en gemeenten zijn steeds beter bestand tegen de toekomst, dit heeft mede te maken met de toename van subsidies en de steun van de consument.  Om in de toekomst te blijven bestaan zal je als bedrijf "duurzaam ondernemen" niet kunnen ontwijken.

Weerbestendig 

Het eind van een tijdperk waarbij conventionele materialen centraal staan is nabij. Steeds vaker gaan mensen de voordelen van gerecycleerd kunststof inzien. Een belangrijk speerpunt in dit verhaal is de weerbestendigheid

Hout zal gaan rotten, kromtrekken, schimmelen of verkleuren bij de blootstelling aan een buitenomgeving. Kunststof daar in tegen is vocht- en UV bestendig. Bovendien stoot het materiaal water af. Ideaal na een regenbui. Je zal dus altijd op een droog zitvlak kunnen plaatsnemen. 

Weerbestendig
Sterk

Sterk

De kunststof producten die door ons verkocht worden zijn grotendeels afkomstig van Govaplast, een van de grootste Europese spelers op de markt op vlak van gerecycleerd plastic. 

We kunnen stellen dat een van de belangrijkste factoren die de kwaliteit van kunststof bepalen de sterkte is. "Deze wordt bepaald door de perfecte homogene grondstofmengeling en een mooie massieve kern" aldus Govaplast

Bovendien is het stads- en parkmeubilair versterkt met stalen strips. Doorbuigen behoort dus tot het verleden.

Onderhoudsvrij

Steeds meer gemeenten kiezen voor kunststof park- en stadsmeubilair zodat onderhoud tot het verleden behoort. De panelen zijn tot in de kern gekleurd en zullen dus nooit geschilderd moeten worden.

Omdat het materiaal van Recycled Outdoor Solutions hufterproof is wordt het meubilair vaak gebruikt in openbare ruimtes waarbij grote groepen mensen samen komen. Zo is zelfs graffiti makkelijk af te wassen. 

Door de aanschaf van onderhoudsvrij materiaal zal de operationele efficiëntie van een bedrijfsvoering flink toenemen. Logisch ook! Besparen van tijd is besparen van geld.

Onderhoudsvrij

23 redenen waarom kunststof de toekomst is