Dit is Recycled Outdoor Solutions

Recycled Outdoor Solutions (R.O.S.) is sinds 2009 dé specialist op vlak van kunststof meubilair, planken, palen, balken, vlonders, schuttingen en rubberen tegels.

Wij kiezen bewust voor gerecycleerde kunststof producten die met 100% groene energie zijn vervaardigd. Hierdoor zijn ze weinig belastend voor het milieu en zijn de eindproducten ook weer 100% recyclebaar.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten te voorzien van een milieuvriendelijke en onderhoudsvrije oplossing voor in de openbare ruimte. Om deze beloftes na te komen hebben wij gekozen voor de producent die marktleider is in de productie van duurzame producten in gerecycleerd plastic, genaamd Govaplast.

De producten die wij verkopen genieten van voordelen die niet voorkomen bij hout, metaal, composiet of beton.

Logo_s_ROS_Logo_ROS_1_

Missie

Onze missie is om onze klanten een duurzame oplossing voor in de openbare ruimte te bieden die zowel milieuvriendelijk als visueel aantrekkelijk is. Door gebruik te maken van gerecycleerd kunststof proberen we deze missie te vervullen.

Visie

Onze visie is om een handje te helpen bij het verduurzamen van de wereld. Recycled Outdoor Solutions kan hierbij een kleine rol spelen door het straatbeeld te voorzien van meubilair dat met 100% groene energie is vervaardigd.

Over recycling-kunststof.nl

Recycling-kunststof.nl is onderdeel van van Recycled Outdoor Solutions en is een webshop die zich vooral focust op kunststof meubilair voor in de openbare ruimte. Onze grootste klanten zijn daarom ook overheden, gemeenten en bedrijven.

Onze schuttingen (Govawall) en vlonders (Govadeck) zijn producten die steeds vaker worden gekozen door particulieren. Dit heeft te maken met het feit dat al het kunststof meubilair onderhoudsvrij en duurzaam is.

Socials

Wij nemen je graag mee op onze reis naar een duurzame toekomst. Deze kan je volgen op onze social media kanalen: LinkedIn en Instagram. Mocht je meer vragen hebben kan je altijd contact opnemen met het R.O.S. team.

Copyright © ROS. All rights reserved.