Project naam
Camping 't Rheezerwold
Locatie
Hardenberg
DSC_0057
Rheezerwold-1

Een onderhoudsvrije oplossing die perfect past bij vakantiepark 't Rheezerwold 

Camping 't Rheezerwold is al jaren lang een vaste afnemer van Recycled Outdoor Solutions. Het is een prachtig vakantieoord in het noorden van Nederland dat vol staat met kunststof meubilair. Van banken en schuttingen tot bloem- en plantenbakken. 

De klant heeft verschillende stijlen met elkaar gemixt die perfect bij de rest van de camping passen. Een van de vaste campinggasten heeft hierdoor zelf ook gekozen voor een “Porto” bank. 

Waarom is er gekozen voor kunststof?

Er zijn verschillende voordelen die de klant over de streep heeft getrokken. Een hiervan is het feit dat al het materiaal van gerecycled kunststof is. Hierdoor heeft het een zeer lange levensduur en is alles onderhoudsvrij. Bovendien is het geproduceerd met 100% groene energie waardoor de producten bijdragen aan een circulaire economie. Ideaal voor tijdperk waarin duurzaamheid centraal staat.

Zwart-en-beige-strak-en-eenvoudig-B2B-zakelijke-website-(9)
Rheezerwold-3

Een combinatie van verschillende stijlen

Op camping 't Rheerzerwold is er gebruik gemaakt van verschillende picknickbanken (Lyon, Oslo), plantenbakken (Napoli, Versailles), banken (Porto, Paris) en een schutting (Govawall). Vooral de Versailles boombak in het sanitairgebouw is een plaatje op zich. Zeker de moeite om een kijkje te nemen!

Het meubilair waarvoor vakantiepark 't Rheezerwold heeft gekozen