Project naam
Duinpark het Kustlicht
Locatie
Zoutelande
Matrix-zitbank-met-leuning--Jupiter-afvalbak
Matrix-zitbank-met-Jupiter-Vuilnisbak

Vakantiepark Duinpark Het Kustlicht

Vakantiepark Duinpark Het Kustlicht is een prachtige vakantiebestemming gelegen aan de Zeeuwse kust. Het vakantiepark biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en comfortabele vakantie, omringd door de natuur en de frisse zeelucht. Het is een ideale bestemming voor zowel families als stellen en vriendengroepen.

Matrix zitbanken

Duinpark Het Kustlicht heeft gekozen voor de Matrix zitbanken met leuning en de Jupiter afvalbakken in de kleur Sand Beige. De combinatie is een stijlvolle en duurzame oplossing. Het is gemaakt van 100% gerecycled plastic, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor degenen die op zoek zijn naar duurzame en ecologisch verantwoorde meubels.

De zitbank is zeer robuust en weerbestendig, waardoor hij geschikt is voor gebruik in de openbare ruimte. De Matrix is bestand tegen UV-stralen en zal niet vervagen in de zon, waardoor hij er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Hij is ook bestand tegen krassen, deuken en vlekken, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is.

afvalbak-Jupiter---Matrix-zitbank-met-leuning
Matrix-zitbank-met-leuning---Jupiter-afvalbak

Jupiter afvalbakken

Het moderne en stijlvolle ontwerp van de Jupiter afvalbak past perfect in verschillende omgevingen, waaronder parken, straten, schoolpleinen, stadions, luchthavens en winkelcentra. De afvalbak heeft een capaciteit van maximaal 130 liter en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen (uitgerust met afvalzak of afvalbak), waardoor hij kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant en de omgeving.

Vakantiepark Duinpark Het Kustlicht hecht veel belang aan duurzaamheid

Door te kiezen voor meubilair van Recycled Outdoor Solutions, laat Duinpark Het Kustlicht zien dat zij zich bewust zijn van de impact die hun keuzes hebben op het milieu. Het is een belangrijke stap in de richting van duurzaamheid en verantwoord ondernemen en het toont aan dat zij zich inzetten voor het beschermen van onze planeet.

Matrix-met-leuning---Jupiter-vuilnisbak