Project naam
Dunopark
Locatie
Oostkapelle
Duno-park-Bonn-zitbank-3-1
Duno-park-Bonn-zitbank-3

Recycled Outdoor Solutions (R.O.S.) plaatst duurzame Zitbank bij Dunopark in Oostkapelle

Het groene hart van Zeeuws Vlaanderen, het schilderachtige Dunopark in Oostkapelle, heeft onlangs een duurzame toevoeging gekregen in de vorm van een prachtige nieuwe zitbank.

De Bonn Zitbank met Leuning in Zand-Beige

De keuze viel op "De Bonn zitbank met leuning," een van de meest populaire banken van R.O.S. Met zijn tijdloze ontwerp en comfortabele leuning biedt deze bank een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving van Dunopark. De bank is uitgevoerd in een stijlvolle zand-beige kleur, die perfect harmonieert met het natuurlijke landschap.

Duno-park-Bonn-zitbank-1
Plaatsing-meubilair

R.O.S. Plaatst de Banken Zelf

R.O.S. heeft deze keer de banken zelf heeft geplaatst. Recycled Outdoor Solutions (R.O.S.) biedt niet alleen hoogwaardig buitenmeubilair, maar onderscheidt zich ook door de mogelijkheid om meubilair zelf te plaatsen. Dit toegevoegde voordeel benadrukt de toewijding van R.O.S. aan klanttevredenheid en gemak.

Het toevoegen van comfortabele en duurzame zitgelegenheid aan openbare ruimtes zoals Dunopark is van onschatbare waarde voor gemeenschappen. Het moedigt mensen aan om buiten te komen, te genieten van de natuur en sociale interactie aan te moedigen.

Ontdek nieuwe producten