Project naam
Erasmus MC
Locatie
Rotterdam
AnyConv.com__IMG_4852
AnyConv.com__IMG_4859

De Matrix zitbanken stralen bij de ingang van het Erasmus MC 

Ook het Erasmus MC in Rotterdam heeft gekozen voor een oplossing die bijdraagt aan een circulaire economie. Recycled Outdoor Solutions is erin geslaagd om het Erasmus MC te voorzien van een oplossing die past bij het huidige tijdperk en tegelijkertijd visueel zeer aantrekkelijk is. 

Bij dij project is gekozen om verschillende stijlen met elkaar te mixen, maar tegelijkertijd een geheel te creëren. De Matrix zitbanken die bij de ingang van het gebouw staan vormen samen de ideale plek voor ontspanning of kunnen dienen als "wachtbank". De kleurcombinatie Sand Beige past perfect bij de rest van de omgeving. 

De Atlantic zitbank sluit perfect aan bij de Matrix lijn

Ook is er gekozen voor de Atlantic zitbank (Sand Beige) die niet alleen lekker zit maar ook nog is een echte eyecatcher in de omgeving is. 2 vliegen in een klap dus. 

De 100% gerecycleerde artikelen die door ons verkocht worden genieten van voordelen die niet voorkomen bij hout, beton, metaal of composiet. Denk hierbij aan de duurzaamheid, de weerbestendigheid, het  onderhoudsvrije aspect, maar bovendien ook de sterkte van het product. 

AnyConv.com__IMG_4852

Het meubilair waarvoor het Erasmus MC heeft gekozen