Project naam
Instelling Den Haag
Locatie
Den Haag
IMG_1637
Project-den-haag-instelling-canvas

Een robuuste sterke bank

De Canvas zitbank is een robuuste bank die voorkomt in het assortiment van Recycled Outdoor Solutions. Voor de opdrachtgever was het belangrijk om zitplekken te creëren die volledig hufterproef, sterk en zwaar zijn. De Canvas banken zijn verankerd in de grond waardoor het onmogelijk is om deze te verplaatsen of om te gooien.

De Canvas bestaat uit 2 bankvoeten waarop 5 verticale planken (4 cm dik en 12 cm breed) zitten geschroefd. Bij dit project is er gekozen voor 4 verschillende lengtes: 180 cm, 120 cm, 100 cm en 50 cm waarbij de laatste 2 speciaal voor de opdrachtgever zijn gemaakt.

Veel diversiteit binnen de Canvas familie

Doordat de bankprofielen verticaal zijn bevestigd op de bankvoeten zijn ze extra stevig. Recycled Outdoor Solutions heeft de verwachtingen van de opdrachtgever dus ruimschoots overtroffen.

Govaplast heeft een bank ontworpen met een simpel design maar die er toch gezellig uitziet. De bank is gemaakt uit 100% gerecycled plastic en is een duurzame oplossing voor in de openbare ruimte. De standaard uitvoering is te verkrijgen in 3 verschillende lengtes (120, 180 en 360 cm) en is perfect te combineren met de Canvas 30 en de Canvas-buitentafel.

Canvas-bank-en-stoel

Het meubilair waarvoor de instelling in Den Haag heeft gekozen