Project naam
Jordan Montessori Lyceum Utrecht
Locatie
Zeist
banken2
Montesosori

Een combinatie van 2 stijlen

Voor dit project is er gekozen voor 2 unieke producten die samen het perfecte plaatje vormen. De Matrix picknicktafel en de Jupiter afvalbak bestaan beide uit rechthoekige kunststof planken die erg veel op elkaar lijken. Hierdoor is het meubilair makkelijk met elkaar te combineren. In totaal staan er maar liefst 9 picknickbanken en 4 afvalbakken op het schoolplein. Kortom genoeg ruimte voor de kinderen om tijden de pauze te “chillen”

De Matrix picknickbank

De Matrix familie bestaat uit 3 verschillende zitelementen voor de openbare ruimte: een kunststof picknicktafel, een zitbank met leuning en een zitbank zonder leuning. Bij dit project is er enkel gekozen voor de picknickbank (wat volgens ons de mooiste picknicktafel uit ons assortiment is). Het ontwerp van de Matrix design-collectie is minimalistisch en draait rond pure lijnen. Elk zitvlak bestaat uit 3 planken van 5 x 12 x 180 cm die individueel verstevigd zijn met een verzonken metalen profiel aan de onderzijde. Het tafelblad bestaat uit 5 planken van 5 x 12 x 180 cm die individueel verstevigd zijn met een verzonken metalen profiel aan de onderzijde. In het midden van het tafelblad en van de 2 zitvlakken is langs de onderkant een gegalvaniseerde verbindingsstrip geschroefd die de planken onderling met elkaar verbindt.

banken2
Montessori-2

De Jupiter Vuilnisbak

De vuilnisbak waarvoor het Jordan Montessori Lyceum past perfect bij de Matrix picknicktafel, waarom? Simpel, het is ook op zijn beurt een product met een simpel design en met pure rechte lijnen. Net zoals al ons ander meubilair is de afvalbak gemaakt van gerecycleerd kunststof en geniet het van vele voordelen. Vooral het onderhoudsvrije aspect speelt een belangrijke rol voor veel van onze klanten. De Jupiter afvalbak is te verkrijgen met een metalen vuilnisemmer of met een elastiek voor vuilniszakken. De vuilnisemmer of –zak zit veilig achter een deurtje met slot.

Het meubilair waarvoor het Jordan Montessori Lyceum heeft gekozen