Project naam
Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad
Locatie
Nieuwvliet-Bad
Foto's-sluis-52
Foto's-sluis-46

Een onderhoudsvrije oplossing voor Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Wanneer we een project mogen doen in Zeeuws-Vlaanderen voelt het als een thuiswedstrijd. Deze keer zijn we gevraagd door een van de mooiste vakantieparken in de buurt, namelijk Strand Resort Nieuwvliet-Bad. We hebben de klant mogen helpen bij een klein stukje verduurzaming van het terrasmeubilair naast de receptie. Benieuwd waarvoor ze gekozen hebben? Bekijk zelf de foto’s maar! Of beter nog, breng een bezoekje aan het strand resort.

Genoeg te doen in Zeeuws-Vlaanderen

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad ligt op loop- en fietsafstand van de zee en tal van gezellige strandpaviljoenen waarbij je in de zomer heerlijk op terras kunt zitten. Ben jij meer van de stadjes? Ga dan is mosselen eten in Philippine, bezoek een van onze projecten bij de Stenen Beer in Sluis,  bezoek onze zuiderburen in Brugge of Gent of ga gewoon lekker shoppen in Knokke. Kortom genoeg te doen in de buurt van het vakantiepark.

Foto's-sluis-14
Foto's-sluis-48

De Canvas banken doen het goed op terras 

Deze keer heeft de klant gekozen voor 2 verschillende soorten banken: de zitbank Canvas 360 2N (met leuning) en de zitbank Canvas 120 zonder leuning. De Canvas lijn bestaat uit verrassend eenvoudige zitbanken die een rustgevende en gezellige uitstraling hebben. Bovendien zijn ze perfect te combineren met de gebogen Canvas 30 en de Canvas-buitentafel.

De voordelen van de kunststof bank

Het voordeel van zitbanken is dat ze onderhoudsvrij zijn. De vochtopname van de planken en balken bedraagt minder dan 0.29% waardoor bijvoorbeeld olie, vet en verf niet hechten en geen vlekken achterlaten. Reinigen met water en eventueel een gepast reinigingsmiddel volstaat. Maar wat nog veel belangrijk is voor de bezoekers van het park is dat ze kunnen plaats nemen op een droog zitvlak na een regenbui.

Foto's-sluis-52-(1)

Het meubilair waarvoor Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad heeft gekozen