Project naam
Lely Campus
Locatie
Maassluis
nieuw
nieuw

Een op maat gemaakt verblijfsruimte van kunststof

Via opdrachtgever Lely Campus Maassluis kregen we de opdracht om een hoogwaardig buiten verblijfsruimte te creëren. De bedoeling: een multifunctioneel op maat gemaakt terras neer te zetten met een grote overkapping waaronder vergaderd kan worden op “verschillende hoogtes” maar ook een lunch genuttigd kan worden of gewoon lekker relaxed de pauze doorbrengen. 

De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtig terras

De architect kwam met een plan dat in overleg met Recycled Outdoor Solutions (R.O.S.), Govaerts Recycling NV en de klant tot een prachtig duurzaam, innovatief project resulteerde. Bekijk de foto's maar is en oordeel zelf. Wij vinden het in iedergeval een geslaagd terras!

20180911_105350
20180911_105639

Een samenhang van verschillende stijlen

Er is bij dit project gekozen voor heel veel maatwerk. Een overkapping van lamellen die gemaakt is van palen en planken van gerecycled kunststof, veschillende London en Matrix tafels die speciaal zijn geproduceerd in verschillende uitvoeringen (extra lange tafels, bar tafels en salontafels), Agora plantenbakken die een speciale afmeting hebben en opbergkisten die zijn gemaakt uit kunststof planken. Kortom een project op maat.

 

Het meubilair waarvoor Lely heeft gekozen