Project naam
LTV Lockhorst
Locatie
Leusden
LTV-Lockhorst-bankprofielen-terras
LTV-Lockhorst-bankprofielen-(1)

Een gezellige en sportieve tennis- & padel vereniging

LTV lockhorst Tennis & Padel is een sportvereniging uit Leusden die inmiddels al 60 jaar bestaat en waarbij gezelligheid en sportiviteit centraal staat. Het recreatieve aspect staat voorop en er wordt gestreefd naar het creëren van een thuisgevoel op de club.

De klant heeft deze keer niet gekozen voor nieuw meubilair, maar heeft besloten om de bestaande banken een nieuw leven te geven met behulp van gerecycleerde bankprofielen. De oude betonpoten zijn in hun originele staat gelaten en uitgerust met nieuwe kunststof planken (Sand Beige in dit geval).

 

Versteviging van de bankprofielen

De 3 planken die zijn geplaatst op het zitvlak zijn uitgerust met metalen strips. De metalen versteviging verhindert dat de kunststof planken gaan doorbuigen. Niet-verstevigde kunststof planken zijn ook sterk en zullen niet breken, maar de doorbuiging is eigen aan het kunststof materiaal. De 2 planken die dienen als rugleuning zijn dus niet versterkt met een stalen strip. Dit is prijstechnisch absoluut de beste oplossing!

Het voordeel ten opzichte van de originele houtenplanken is enorm! Zo zal LTV Lockhorst de komende 30 jaar de planken niet meer hoeven te vervangen en zal onderhoud minimaal zijn.  

LTV-Lockhorst-bankprofielen-terras-(1)