Project naam
Netterden Zand en Grind BV
Locatie
Gendringen
Zitbank-Bonn-Met-leuning-ural-black-2
Zitbank-Bonn-Met-leuning-ural-black-3

Netterden Zand en Grind BV

Netterden Zand en Grind BV heeft onlangs een prachtige toevoeging gedaan aan het landschap van het natuurgebied nabij de oude zandwinning aan de Omsteg in Gendringen. Met oog voor zowel functionaliteit als esthetiek heeft het bedrijf drie zitbanken aangeschaft van uitzonderlijke kwaliteit, uitgevoerd in de elegante kleur Ural Black.

Een echte klassieker

Deze Bonn zitbanken (Misschien wel de meest populaire parkbank van Recycled Outdoor Solutions), vormen niet alleen een rustplek voor bezoekers die van de natuur willen genieten, maar dragen ook bij aan de algehele sfeer van het gebied. De keuze voor de kleur Ural Black voegt een vleugje tijdloze elegantie toe, bovendien passen de banken naadloos in het natuurlijke landschap.

Zitbank-Bonn-Met-leuning-ural-black-2
271242375_4963100427045175_9217111726718877344_n

Wat de plaatsing van de banken nog meer bijzonder maakt, is dat ze stevig verankerd zijn. Hierdoor kunnen bezoekers in alle rust genieten van het prachtige uitzicht en de omgeving, zonder zich zorgen te hoeven maken over stabiliteit. Netterden Zand en Grind BV heeft niet alleen gedacht aan comfort, maar ook aan veiligheid en duurzaamheid.

Met deze inspanning toont Netterden Zand en Grind BV haar betrokkenheid bij het behoud en de ontwikkeling van dit bijzondere natuurgebied, en biedt ze bezoekers een warm welkom in een harmonieuze omgeving.