Project naam
Particulier vlonder
Locatie
Schoondijke
Ural-black-vlonderplanken-terras-1
Kunststof-terras

Een oase van duurzaamheid en esthetiek 

Bij Recycled Outdoor Solutions streven we ernaar om de beste materialen te leveren die jou helpen om jouw tuin om te toveren tot een oase van duurzaamheid en esthetiek. Maar wist je dat we niet alleen uitblinken in het leveren van kunststof meubilair? Onze expertise strekt zich ook uit tot hoogwaardige terrasplanken, zoals we onlangs hebben aangetoond met een verbluffend project langs het water.

Een op maat gemaakt vlonder past overal thuis

Bij dit specifieke project omvatte de aanleg van een prachtig vlonder langs het water, waarbij we zwarte kunststof vlonderplanken hebben gebruikt voor zowel de vlonder zelf als de omringende rand. De keuze voor kunststof vlonderplanken bood een reeks voordelen die de tevredenheid van onze klant versterkten.

Ural-black-vlonderplanken-terras-1

De voordelen van een kunststof vlonder

Er zijn talrijke voordelen verbonden aan het gebruik van kunststof vlonders, en we sommen ze graag voor je op. Van duurzaamheid en onderhoudsgemak tot milieuvriendelijkheid, ontdek hoe onze kunststof vlonders jouw buitenruimte kunnen transformeren.

Robuuste Raffinement
Onze kunststof vlonderplanken zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook bestand tegen de tand des tijds en de grillen van de natuur. Ze zijn ontworpen om hun prachtige uiterlijk te behouden, ongeacht het weer.
Kunststof-vlonder-1
Ecologische Integriteit
Door te kiezen voor onze kunststof vlonderplanken draag je bij aan een duurzamere toekomst. Gemaakt van gerecyclede materialen, verminderen ze de vraag naar nieuw hout en dragen ze bij aan het behoud van onze bossen.
Ural-black-vlonderplanken-terras-6
Eenvoud in Onderhoud
Vergeet het gedoe van schuren, verven en afdichten. Onze vlonderplanken vragen minimaal onderhoud, zodat jij meer tijd hebt om te ontspannen en te genieten.
Kunststof-vlonder-5
Veiligheid Verzekerd
Met hun antislip eigenschappen zijn onze kunststof vlonderplanken een veilige keuze voor elke buitenomgeving, vooral in de buurt van waterpartijen.
Ural-black-vlonderplanken-terras-2
Versailles-boombak

Een decenium van duurzame pracht

Naast het adembenemende vlonderproject herinnert onze gewaardeerde klant ons eraan dat duurzaamheid de tand des tijds doorstaat. Jaren geleden kocht de klant niet alleen een Versailles Boombak met afmetingen van 155 x 155 x 110, maar schafte ook onze tijdloze Canvas Banken en de Atlantic Ligstoel aan. We zijn verheugd te delen dat al deze stukken nog steeds in perfecte staat verkeren, getuigend van de ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid van Recycled Outdoor Solutions. Het is een eer om te zien hoe onze creaties de buitenruimte van onze klant blijven verfraaien en verrijken, jaar na jaar.

Ontdek nieuwe producten