Project naam
Westerschelde Ferry BV
Locatie
Breskens
westerscheldeferry-2---kopie
westerscheldefrry-4

De design banken zijn het neusje van de zalm in ons assortiment

Van de Westerschelde Ferry B.V. kregen wij de opdracht om de 2 terminals, zowel buiten al binnen, aan beide oevers van de Westerschelde te voorzien van nieuw meubilair. In de relatief kleine wachtruimtes moesten veel zitplaatsen gerealiseerd worden. De uitstraling moest modern zijn met een vleugje nostalgie maar ook stevig en relaxed.

Al wachtend genieten op de boot naar de overkant

Recycled Outdoor Solutions is in overleg met de klant tot een schitterend resultaat gekomen waar duizenden passagiers graag gebruik van maken al wachtend op hun “boot naar de overkant”.

Knokke
westerscheldeferry-2---kopie

Een aanpassing op een bastaande bank heeft dit project mogelijk gemaakt

Er is gekozen voor de zitbank Knokke met leuning en de zitbank Knokke zonder leuning (boomstam). Bestaande modellen zijn door de fabrikant aangepast zodat de banken geschikt zijn voor het plaatsen op de verharde grond in de wachtruimte.

Het ontwerp is eigentijds door gebruik van conventionele materialen hoewel de vorm van de zitbank de herinnering oproept aan oude houten treinbanken. Kortom het beste van beide werelden.

Ook de standaard producten hebben een belangrijke rol gespeelt

Buiten staan de parkbanken Bonn met leuning. Dit is een heerlijke bank om langere tijd op zitten, genietend in de zon terwijl de schepen over de Westerschelde voorbij varen. 

Het afval kan gedeponeerd worden in de vuilnisbak Mercure die natuurlijk van hetzelfde gerecyclede materiaal is gemaakt als het meubilair.

Bonn-WST

Het meubilair waarvoor Westerschelde Ferry BV heeft gekozen